Ben je het zat om spam te ontvangen? Zou het niet geweldig zijn als spammers ophouden om je spam te versturen?

Pak spammers terug! Zend je eigen berichten zo vaak je maar wilt naar de spammers. Haal tegelijkertijd zo'n hoog mogelijke score. Klik hier om naar de online forums te gaan
, of, lees deze veelgestelde vragen als je meer details wilt over de werking van SpamItBack.

Deze software is helemaal gratis. We hebben kort geleden echter wel een betaalde versie gemaakt met extra bonusmogelijkheden. Door deze versie te kopen, help je dit project! Help het project door hier te klikken. Geef gerust een kopie van SpamItback aan je vrienden en bekenden. Zet een link op je website en vertel er over in forums. Hoe meer mensen de software gebruiken, hoe sneller de spam wordt gestopt. Het werkt het beste als je de software iedere dag gebruikt, voor minimaal een uur. Het liefst nog langer, net zo lang tot je geen spam meer ontvangt. Dit kan soms wel een paar maanden duren. (Het maakt niet uit of spammers gebruik maken van valse e-mail adressen als afzender. Voor meer info, lees deze FAQ). Als je positief bent over SpamItBack en een donatie wilt doen, klik dan hier. Je draagt dan bij aan het verder ontwikkelen en voortbestaan van dit programma.Klik hier om een lijst te zien van spammers die niet langer spammen.

Hoe werkt het?

Kies of maak zelf een bericht dat je aan de spammers wilt zenden. De software zorgt er dan voor dat het bericht wordt gezonden aan de websites van de spammers. Ook worden de eventuele formulieren op hun website automatisch vele malen ingevuld met nepgegevens. Als er e-mail adressen worden gevonden op de websites van de spammers, worden de berichten ook hier naartoe gezonden. Je het bericht zo vaak aan de spammers zenden als je wilt. Dus een keer, tien keer of zelfs duizenden keren. Je kunt het bericht ook zo groot maken als je zelf wilt. Geen zorgen, je eigen e-mail adres wordt niet bekend bij de spammers. Als je een spammer ontdekt die niet in de database van de software voorkomt, laat het ons dan weten. We kunnen hem dan toevoegen. (Als je vragen hebt over het e-mailen, kijk dan bij de FAQ.)

Enkele mogelijkheden:

  • Mogelijkheid om te bepalen naar welke spammers je een bericht wilt zenden
  • Mogelijkheid om (unieke) berichten naar dezelfde spammer te sturen door middel van gelijktijdige verbindingen
  • Zekerheid dat je bericht wordt afgeleverd bij de spammer, door te kiezen voor een bepaalde browser.
  • Passeren van filters die spammers eventueel gebruiken. (Dezelfde tactieken die spammers zelf gebruiken om jouw e-mail spamfilters te passeren).
  • Zend e-mail direct naar de mailboxes van de spammers als deze bekend zijn. (De software maakt gebruik van een ingebouwde SMTP server, wat betekent dat je zelf geen e-mail account nodig hebt om de spammer te mailen. De software maakt geen gebruik van je e-mail account, maar maakt een directe verbinding met de mail server van de spammer.
  • Zie de hoeveelheid data die wordt verzonden, aantal pakketten dat wordt verzonden, en meer.
  • Mogelijkheid om de software automatisch te updaten en je score op de website van SpamItBack te tonen. 

Waarom is het gratis?

Omdat we het zat zijn meer dan 500 spamberichten per dag te ontvangen en besloten hebben daar iets aan te doen. Als je dit project wilt steunen en een donatie wilt doen, klik dan hier. Je helpt dan om de software verder te ontwikkelen en het project in stand te houden.

Andere tips:

Om zo effectief mogelijk te zijn, moet je de software minimaal een uur per dag gebruiken en minimaal een keer per week checken of er updates zijn. Als je de software langer dan een uur per dag gebruikt, is dat helemaal geweldig! :)

(C) 2004-2006 www.spamitback.com, Patent Pending, All Rights Reserved.

Speciale dank/Credits